top of page
Disclaimer
Door gebruik te maken van deze website wordt u geacht op de hoogte te zijn van onderstaande gebruiksvoorwaarden en deze te hebben begrepen en geaccepteerd.
Niels Olivier Architect probeert met zorg de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Toch kan de website informatie bevatten die onjuist en/of onvolledig is. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Niels Olivier Architect garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails tijdig of überhaupt worden verwerkt omdat ontvangst ervan niet kan worden gegarandeerd. E-mailverkeer brengt veiligheidsrisico’s met zich mee.
Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden. Niels Olivier Architect is niet verantwoordelijk voor het goed functioneren of de inhoud van deze websites.
Op al het beeldmateriaal en de teksten op deze website is het auteursrecht van toepassing. Alle getoonde beelden en teksten mogen  niet worden gekopieerd of op een andere manier worden verveelvoudigd dan wel openbaar gemaakt tenzij het niet-commercieel of persoonlijk gebruik betreft, of toestemming wordt gevraagd aan Niels Olivier Architect.
bottom of page